gezelschapsdame gevraagd Rotterdam

  • susan123

    Voor mijn moeder ben ik op zoek naar een gezelschapsdame die met haar een frisse buitenlucht neemt of met haar samen een boek leest (iets dergelijks). De hulp moet wel ervaring hebben met mensen die lichtelijk beperkt zijn en woonachtig in Rotterdam. Graag per mail contact.

  • van Loon

    Beste Susan,

    Ik ben op zoek naar dit soort werk.

    Ik ben 59 jaar, in het bezit van een auto.

    Ik wil gaarne telefonisch contact.

    m.vr.gr. Tessy van Loon 010-2121196

  • Nina

    Beste Susan,

    Graag verneem ik van je of je een geschikte kandidaat voor je moeder gevonden hebt.

    Met vriendelijke groet,

    Nina

  • monesh@upcmail.nl

    Ik ben geinteresseerd om als gezelschapsdame van ouderen te worden ingezet.

    Op dit moment ben ik gastvrouw in de zorg,maar heb te weinig werk ivm bezuinigingen.

    Met vriendelijke groet: Monique van Esch

  • jose kuijpers

    hallo susan,

    ik ben jose, voormalig pedicure- schoonheidsspecialiste en kapster, en kan naast de persoonlijke verzorging van jouw moeder , haar ,meenemen naar waar ze maar wil met mijn autootje. Ik heb altijd met bejaarde mensen gewerkt ( als pedicure en kapster ) en vind het belangrijk om iets voor ouderen te kunnen betekenen.

    Heb zelf een gezin, de kids zijn nu de deur uit, en wil me graag richten op het helpen of verzorgen van ouderen. Ik heb een middelbare opleiding en goede sociuale vaardigheden.

    Je kunt me altijd bellen voor nadere informatie of een mailtje sturen , dat kan natuurlijk ook.

    Telefoonnr.: 06-17012177.

  • Anneke

    :)Goedendag

    Was op zoek naar een leuke baan als gezelschapsdame en ik kwam Uw oproepje tegen.Nu woon ik misschien niet direct in de buurt,maar niets is immers onbereikbaar als alles klikt.Soms zit niet in je buurt wat je zoekt,maar juist een eind van je deur,dus daarom waag ik toch een gokje

    Ben een alleenstaande moeder van twee buitenshuis wonnende kinderen die inmiddels hun eigen boontjes doppen.Nu met zoveel tijd over,lijkt het me leuk iets voor anderen te kunnen betekenen,met mijn shi-shu ben ik eigelijk heel tevree…hij maakt me blij als ik verdriet heb en zorgt altijd voor iets om handen.Genezende krachten kwamen boven nadat ik mijn leven met hem ging delen.Toch heb ik nog ruimte over.

    Mijn leeftijd is 52,woon in Almelo.Openbaar vervoer komt echter overal.Graag lees ik Uw reactie

  • lia harms

    hallo ik ben lia harms uit schiedam ik wil graag voor je moeder een gezelsschapsdame voor haar zijn . kan ik ook jou even opbellen dat praat wat makkelijker is dat goed of je kan mij ook bellen of e-mailen hoor ik hoor graag van jou ik ben elke dag beschikbaar voor je moeder. bij voorbaat dank, groetjs van lia harms uit schiedam. doeiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii en de groeten aan je moeder. ik hoop snel van je te horen. en ik ben 56 jaar oud en ik ben een gezellige vrouw en heel veel humor.

  • Maddy

    Geachte mevrouw,

    Hierbij reageer ik op uw oproep,

    Ik ben vrouw en 55+, sinds kort vanuit de gezondheidszorg werkloos. Heb veel ervaring met mensen met een beperking. Ben betrouwbaar, vriendelijk en flexibel. Beschik over een verklaring van goed gedrag, hetgeen iedereen die met patiënten e.d. werkt eigenlijk nodig heeft.

    Tevens heb ik een auto en vind het leuk uitstapjes te maken of een boodschapje te halen met uw moeder en/of haar te assisteren bij de dagelijkse dingen. Ik beschik over goede referenties.

    Graag hoor ik van u of u wilt ingaan op mijn aanbod voor hulp.

    In afwachting, met vriendelijke groet,

    Maddy

  • Myriam

    Geachte, beste Susan,

    Ik ben een vrouw van 58 jaar. Ik heb ervaring met het begeleiden van mensen met een beperking alhoewel dat een breed begrip is. Ik kan uit uw verzoek niet opmaken welke beperking uw moeder heeft.

    Ik wandel graag. Ben tevens in het bezit van een auto zodat vervoer naar een leuke wandellocatie in principe geen probleem is. Ik heb een VAR-verklaring waardoor u niet verantwoordelijk bent voor de belastingafdracht. Tevens bezit ik een verklaring omtrent gedrag.

    Ik weet niet of uw verzoek nog geldig is of dat u inmiddels een oplossing gevonden heeft. Uw vraag is namelijk van 2011.

    Ik wacht daarom eerst uw reactie af.

    Met vriendelijke groet,

    Myriam